******

Naša kompanija je osnovana davne 1993. godine i od tada neprestano rastemo. Svoje poslovanje oduvek smo smatrali ozbiljnim poslom, a našu kompaniju vodili odgovorno i domaćinski. Od preduzeća koje je svoje poslovanje započelo kao prodavnica sa dva prodavca, u godinama koje su usledile, postali smo pirotski lider u maloprodaji robe široke potrošnje. Shvatili smo da samo uz stalno unapređenje poslovanja i usluga možemo imati lojalne i stalne kupce. Trudili smo se da poboljšamo svakodnevni život naših sugrađana.

Postali smo prepoznatljivi kao najznačajniji trgovački lanac na teritoriji pirotskog okruga, kako našim dobavljačima tako i našim komšijama koji se svakodnevno vraćaju u naše radnje. Visok nivo profesionalizma, fleksibilnost i likvidnost postali su ono što nas izdvaja u poslovnom svetu, a vrhunska usluga dobrog komšije uz najniže cene izdvojili su nas kod naših kupaca. Zato što uvek pružamo više!

Danas nas predstavlja preko 210 zaposlenih radnika koji sa osmehom svakog dana dočekuju kupce u 11 malih – komšijskih radnji, 4 mini-marketa i 2 supermarketa, nudeći širok asortiman proizvoda i usluga uz niže cene. Naše zaposlene posmatramo kao deo naše Marmil porodice i zajedno težimo da negujemo porodične vrednosti i kolegijalnost. Njihova ljubaznost, posvećenost i vredan rad je ono što nas čini dobrim komšijom, a zadovoljstvo naših kupaca nam je najveći prioritet. Naš uspeh je njihova zasluga!

******